látogató számláló

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Kérjük, hogy amennyiben felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért és azokat kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Törvényi előírások
A jelen szerződésben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv,  a távollevők között kötött szerződésekről szóló kormányrendeletek és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatásokra vonatkozó érvényben levő rendelkezések az irányadók.
Mindezeken túl minden esetben vásárlóink elégedettségére törekszünk, így amennyiben kifogása van a termékkel, a szállítással vagy az ügyfélkezeléssel kapcsoltban, akkor igyekszünk azt a legrövidebb időn belül orvosolni.
Számlázás
A webáruházban történő vásárlás során a hatályos jogszabályoknak megfelelően kiállított tételes számla vagy személyes átvétel esetén nyugta készül.
A kiállított számlát a megrendelés postázást követően PDF formátumban email-ben küldjük.
Elállási jog és megrendelés törlése
A megrendelés leadását követően 14 napon belül lehetősége van elállni a vásárlástól.
Amennyiben a termék kézhezvétele (postai kézbesítése) előtt kíván elállni a vásárlástól, akkor a megrendelt terméket ne vegye át, így az automatikus visszakerül hozzánk. Amennyiben az átvételt követően kíván élni az elállás jogával, akkor a visszaküldés folyamata és annak költsége Önt terheli. A termék visszaküldési és a vételár visszafizetési módja minden esetben közös megegyezésen alapul. Az elállási jog alól kivételt képeznek az egyedi termékek és a megrendelés során egyeztetett és elkészítésre jóváhagyott egyedi felirattal vagy egyedi képpel készült termékek. Az elállási szándékát minden esetben írásban jelezze felénk!

A webáruház jogot tart fenn a megrendelés törlésére és nem teljesítésére, amennyiben a megrendelés beérkezését követően a szükséges kapcsolatfelvétel (egyedi termék egyeztetése, banki előre utalás elmaradása, email vagy telefonos megkeresés) nem jön létre.


További hasznos tudnivalókat a webáruház láblécében található információs oldalakon talál...