látogató számláló

Ajándékküldés

 Ajándékküldés

Amennyiben akadályoztatva van abban, hogy személyesen adja át, vagy postázza a megvásárolt terméket a megajándékozandó személynek, akkor segítünk eljuttatni a csomagot.


Nincs más teendője, mint banki előre utalásos fizetéssel megvásárolni az ajándéknak szánt terméket és megrendelés során a megjegyzés mezőbe "Ajándékküldés" megjegyzést írni.


A rendelés beérkezését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük az ajándékküldés részleteit, adatok amelyekre szükségünk lesz:

  • A megajándékozandó személy neve, pontos címe, esetleg telefonszáma.
  • A kísérőkártyára megszólítás, 1-2 soros üzenet és aláírás név. (pl. Kedves Mariska! Boldog születésnapot és jó egészséget kívánok! József)
  • A csomagon elhelyezett kiegészítő címkére egy olyan név, melyből a címzett azonnal tudni fogja, hogy ki küldi a csomagot.

  • Az ajándékként becsomagolt termékhez ajándékkísérő kártyát mellékelünk az Ön által megadott rövid üzenettel. A csomagra szintén feltüntetjük a címzett részére, hogy ki a csomag eredeti küldője, így nem fordulhat elő, hogy a címzett nem meri átvenni az ismeretlen csomagot.


    A számlát a postázást követően az Ön email címére küldjük a szállítási adatokkal együtt.    További hasznos tudnivalókat a webáruház láblécében található információs oldalakon talál...